Tietosuojakäytäntö kunstloftet.no-sivustolle

Personvern for kunstloftet.no

På info@kunstloftet.no, tilgjengelig på https://www.kunstloftet.no/, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Denne personvernerklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og lagres av info@kunstloftet.no og hvordan vi bruker dem.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernregelen gjelder bare online aktiviteter og gjelder informasjon som er delt og / eller samlet inn av besøkende på vår hjemmeside på info@kunstloftet.no. Denne policyen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og betingelsene.

Informasjonen vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi blir bedt om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan det hende at vi mottar ytterligere informasjon fra deg, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, melding og / eller vedlegg du kan sende til oss, og all annen informasjon du kan velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan det hende vi ber om din kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på en rekke måter, inkludert:

  • Lever, drift og vedlikehold nettstedet vårt
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert kundeservice, for å tilby oppdateringer og annen nettrelatert informasjon, og for markedsførings- og reklameformål
  • Send deg en e-post
  • Finn og forhindrer svindel

Logg filer

info@kunstloftet.no følger den vanlige måten å få tilgang til loggfiler på. Disse filene registrerer besøkende når de besøker nettsteder. Alle vertsfirmaer gjør dette og noen av analysene av hostingtjenestene. Informasjon samlet inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidstempel, referanse- / exit-sider, og muligens klikk. Disse er ikke tilknyttet noen personlig identifiserbar informasjon. Hensikten med dataene er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukertrafikk på nettstedet og samle demografi. Våre retningslinjer for personvern ble opprettet en personvernpolicy generator ogmal for personvernpolitikk .

Informasjonskapsler og nettverkslys

Som andre nettsteder bruker info@kunstloftet.no informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendepreferanser, og til sidene på websiden som besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukeropplevelsen ved å tilpasse innholdet på nettstedet vårt basert på type besøkende ‘nettleser og / eller annen informasjon.

Retningslinjer for personvern for annonseringspartnere

Du kan gå gjennom denne listen for å finne personvernreglene til hver annonsepartner på info@kunstloftet.no.

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier, for eksempel informasjonskapsler, JavaScript eller nettlys, som brukes i lignende annonser og lenker som vises på info@kunstloftet.no, som sendes direkte til brukernes nettlesere. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknikkene brukes til å måle effektiviteten til annonsekampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettstedene deres.

Vær oppmerksom på at info@kunstloftet.no ikke får tilgang til eller kontrollerer informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern

Andre annonsører eller nettsteder er ikke underlagt info@kunstloftet.no personvernregler. Derfor anbefaler vi at du konsulterer de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseservere for ytterligere informasjon. Det kan inneholde retningslinjer og instruksjoner for deaktivering av visse alternativer. Du finner en fullstendig liste over disse personvernreglene og deres lenker her: Koblinger til personvernreglene.

Du kan deaktivere informasjonskapsler gjennom individuelle nettleserinnstillinger. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om hvordan du kontrollerer informasjonskapsler i visse nettlesere, kan du se på deres respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)

I henhold til CCPA har forbrukere i California blant annet rett til å:

Be selskapet som samler inn forbrukerens personlige informasjon om å avsløre kategoriene og visse deler av den personlige informasjonen selskapet har samlet inn fra forbrukeren.

Be selskapet om å fjerne all personlig forbrukerinformasjon som selskapet har samlet inn.

Spør selskapet som selger forbrukerens personlige opplysninger, ikke forbrukerens personlige opplysninger.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

GDPR personvernrettigheter

Vi vil være sikker på at du er fullstendig klar over alle personvernrettighetene dine. Hver bruker har rett til:

Tilgang – Du har rett til å be om kopier av din personlige informasjon. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.

Rettelsesrett – Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon du mener er uriktig. Du har også rett til å be oss om å supplere all informasjon du mener er ufullstendig.

Rett til å slette – Du har rett til å be om at vi fjerner din personlige informasjon under visse betingelser.

Rett til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger under visse betingelser.

Retten til å innvende – Du har rett under visse omstendigheter til å innvende mot behandlingen av dine personopplysninger.

Rett til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører informasjonen vi samler inn til en annen organisasjon eller direkte til deg under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss.

Barns informasjon

En annen del av vår prioritering er å øke beskyttelsen av barn mens du bruker Internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta og / eller følge og veilede deres online aktiviteter.

info@kunstloftet.no samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du mener at ditt barn sendte slik informasjon til nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart og vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjonen fra vårt register uten forsinkelse.

plassering

68 Front Street
KNOSSINGTON
LE15 6DG
UK

Kontakt oss

070 2492 9753
info@kunstloftet.no