LIITÄ YHTEISÖN

Foorumit antavat pääsyn tuhansille samanmielisille pelaajille, jotka yrittävät myös parantaa peliäan ja ovat enemmän kuin valmiita jakamaan henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan tai vastaamaan kysymyksiin. Erilaiset turnaus- ja käteispelejä sekä korkean ja matalan panoksen pelaajat antavat kohdennettuja neuvoja.

Strategiaosasto tarjoaa yleiskatsauksen monista pokeriversioista, ja siinä on vinkkejä aloittelijoille ja edistyneille pelaajille sellaisista konsepteista kuten bluffaaminen, lyhyiden pinojen strategiat turnauspelaajille ja bankrollin hallinta. Rekisteröidy ja aloita lähettäminen.

Opiskele peliäsi

Jos olet tosissasi tullaksesi voittavaksi pokerinpelaajaksi, sinun on opittava. Sijoita johonkin halpaan näytönkaappausohjelmistoon ja aloita istuntojen nauhoittaminen. Sitten, kun sinulla on aikaa, toista pelit ja tee muistiinpanoja pelistäsi. Seuraa tilastotietoja, kuten kuinka monta kertaa avaat ja mistä kohdasta, kuinka monta kertaa soitat tai nostat pre-floppia ja kuinka monta kertaa taitat uudelleen nostaaksesi pre-flopin.

Pelisi vuotojen tunnistaminen tekee parantamisesta paljon helpompaa, mutta vuotojen tunnistaminen on vaikeaa, jos et vie aikaa etsiä niitä. Jotkut pelaajat ajattelevat, että ainoa tapa parantaa on pelata, mutta he menettävät edullisen tavan saada parempia. Monet ammattilaiset suosittelevat, että varaat vähintään muutaman tunnin viikossa pohtimaan peliäsi.

Vältä ilmaisia ​​paikkoja

Useimmat ilmaisten sivustojen pelaajat eivät ota sitä vakavasti. He vain tappavat aikaa lentokentän aulassa odottaessaan lentoaan. Voit poimia paljon huonoja tapoja pelata ilmaisilla sivustoilla – pelata liian monta vetoa, soittaa liian monelle bluffille tai antaa itsellesi mahdollisuuden bluffata voimakkaan käden henkilö, joka vain ampuu all-in joka kerta, kun he yhdistyvät floppiin. . Et myöskään oppia mitään pokerin riskipuolelta. Tämä on oppitunti, joka on opittava ennemmin kuin myöhemmin.